Image6@2x

Health & Rehab Scandinavia

Health & Rehab Scandinavia er den førende skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste og bedste inden for sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, hjælpemidler, services og pleje- og hospitalsudstyr.

Vi samler branchen på Skandinaviens vigtigste mødested - et forum for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling for alle aktører i sundhedssektoren.
Hvert andet år mødes flere tusinde aktører og branchefolk fra Danmark og hele Skandinavien for at hente inspiration, at opleve de nyeste produkter inden for Social- og Sundhedssektoren samt netværke med hinanden.

Aktivt liv – et liv for alle ... er messens overordnede tema i 2018. Vi sætter fokus på  Hjælpemidler, Velfærdsteknologi og Design, der ikke blot præsenteres gemmen udstillingen, men via et væld af konferencer, seminarer og workshops i samarbejde med vores mange samarbejdspartnere.

Sted
Bella Center Copenhagen, Center Boulevard 5, 2300 København S

Datoer
15. - 17. maj 2018

Åbningstider
Dagligt 9 - 17

Kontaktpersoner
Helle Pedersen, Project Manager, Tlf. +45 6122 5756 
Mette Prip Lundegaard, Project Assistant, Tlf. +45 2327 4795
E-mail: info@health-rehab.dk

Arrangør
Health & Rehab Scandinavia arrangeres af Danish.Care i samarbejde med en række partnere. Danish.Care er brancheforeningen for producenter og distributører af hjælpemidler, velfærdsteknologier og serviceydelser inden for hjælpemiddel- og plejeområdet.

SKAL I OGSÅ MED PÅ HEALTH & REHAB? SÅ SE MEGET MERE HER

Danish.Care

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2639 Taastrup

Forskerparken 10H
5230 Odense M
_________________
Tlf. 32 54 24 25
Email: info@danish.Care

Find vej

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbreve
up.arrow-red