Du er her: HCR Tokyo 2017
Nu har du chancen for at udstille på den største udstilling i Asien – og til en meget speciel pris.

Igennem mange år har en del af DRG’s medlemmer deltaget på messen HCR i Tokyo og derved enten fundet en distributør eller som support til firmaets distributør.

Som udenlandsk firma er der meget fine betingelser for deltagelse. Som eksempel koster det for 9 kvm 108.000 Yen (omregnet ca. kr. 6.800) ca. kr. 750 per kvm. Udenlandske firmaer har mulighed for at bestille max 18 kvm til denne pris.

En mulighed er samtidig, at såfremt man har en distributør på markedet, så kan man koble sig på dette firma som støtte til deres aktiviteter. Af erfaring, ved vi at det ofte er det lokale firma, som overtager omkostningen da japanske firmaer ellers skal betale en væsentlig højere pris på Yen 324.000.

Markering af 150-års jubilæum for forbindelser mellem Danmark og Japan
Udstillingen i år vil være lidt ud over det sædvanlige da Danmark og Japan på officielt plan fejrer 150-års jubilæum for diplomatiske forbindelser og det vil vi også som DRG være med til at fejre. Bl.a. vil der være en mindre dansk stand, som vil være samlingspunkt for de danske deltagere, hvor DRG vil være til stede med Morten Rasmussen og Bendt Apollo Rasmussen. Samtidig og ikke mindst vil fællesområdet være et vindue til Danmark, hvor bl.a. Den lille Havfrue (i mindre kopi…) vil have en central placering. Danmarks ambassade vil også være aktiv med ambassadør Freddy Svane i spidsen.

Tilmelding primo april
Tiden for registrering er lige om hjørnet - primo april. De seneste år har omkring 6-8 danske virksomheder været repræsenteret på HCR og flere er allerede tilmeldt deltagelse i år også.

Men er HCR også messen for dig?

Tag en hurtig beslutning og lad os vide om I ønsker at deltage.

Send en mail til:
Morten Rasmussen, direktør for DRG, mr@rehabgroup.dk, tlf. 2738 78 32 eller
Bendt A. Rasmussen, Senior Advisor for DRG, lisogbendt@mail.dk, tlf. 4033 6612.

Information om HCR på www.hcrjapan.org/english

HCR Tokyo