Du er her: Fair Guide

AdvarselAdvarsel mod Fair Guide / Expo Guide etc.

En del af vores medlemmer bliver desværre med jævne mellemrum kontaktet af østrigske "Fair Guide", som via firmaet Construct Data Verlag AG driver internetportalen www.fairguide.com.

Også Expo-Guide med adresse i Mexico og internetadressen www.expo-guide.com ser ud til at benytte lignende forretningsmetoder. 

Firmaet tilbyder optagelse/annoncering i hjemmesidens messeguide.

Det fremgår ikke tydeligt ved fremsendelsen af tilbuddet, men vi gør opmærksom på, at man ved underskrivelse af en kontrakt hos Fair Guide binder sig til at betale cirka 20.000 DKR for en periode på tre år.

Fair Guide giver som regel indtryk af at have et samarbejde med Health & Rehab messen - dette er dog ikke tilfældet. Health & Rehab Scandinavia eller Dansk Rehab Gruppe har på intet tidspunkt haft noget med firmaet at gøre og har ikke udleveret navne eller adresser på udstillere. Disse skaffer Fair Guide sig selv ved at kopiere fra de forskellige udstillingers hjemmesider.

Fair Guide/Construct Data Verlag AG opererer i flere lande, og i Tyskland er der afsagt dom i en sag mod firmaet.
Construct Data Verlag AG er blevet dømt for bedrageri, de har ikke ret til at gøre krav om betaling gældende mod en kunde, der havde underskrevet firmaets formular, kundens optagelse på internetsiden skal slettes, og Construct Data Verlag AG skal betale begge parters sagsomkostninger.

Dansk Rehab Gruppe tager stærkt afstand fra firmaets metoder, og vi vil på det kraftigste opfordre vores medlemmer til at vurdere, om de vil optages på hjemmesiden - vi mener ikke, det er pengene værd.